Mandag - Torsdag 06:00 - 22:00

Ønsker du

fornyet energi?

Fitnessinstruktør

Vil du være vores nye Fitnessinstruktør?

Fitness-KIF søger fitnessinstruktører - fuldtid og deltid. Arbejdet er lønnet og består dels i at lave træningsprogrammer og at passe receptionen. Har du interesse for en aktiv livsstil, kunne dette være et muligt job for dig!

Vi kræver at du har en relevant uddannelse.

Vi kan tilbyde:

• Et moderne center med både maskiner og frie vægte, inkl. holdtræning herunder Indoor Biking, Motionsboksning og CrossKIF.
  • Et behageligt arbejdsmiljø med rare medlemmer og gode kollegaer.

Vi forventer:

• At du er frisk, engageret og udadvendt
  • At du har lyst til og kan lide at hjælpe andre mennesker
  • At du er ansvarsfuld og kan tænke selvstændigt.

Lidt om os og centeret

Centeret blev åbnet i januar 2008. Vi er en del af Karlslunde Idrætsforening og det betyder bl.a. at størstedelen af dine fremtidige kollegaer er frivillige i klubben og derfor ikke får løn. Vi lægger vægt på, at det skal være hyggeligt at træne hos os og at vores medlemmer kan få hjælp til at træne korrekt.

Lyder det som noget for dig, skal du rette henvendelse til Majken Bülow på:majkenkif@karlslunde-if.dk eller pr. tlf. 46 15 22 99